Firkløvergård
Sydfyn, Danmark

Strandhuse 7
5762 V. Skerninge
Tlf: 6224 2434
Fax: 6224 2803
Omgivelser

Udsigt fra balkonen.

  Billedserie
Klik her for at se flere billeder

(Åbner i nyt vindue, kræver flash player)
På det skønne Sydfyn - midt imellem Svendborg og Fåborg ligger Firkløvergård i landlig Fynsk idyl i Strandhuse ved Fjellebroen. Her tilbydes dejlig, billig ferie/overnatning i nybyggede værelser og lejlighed, som står klar til ibrugtagning fra 1/7. 2005. Sid på balkonen eller terrassen og nyd roen og den skønne udsigt til øerne i det sydfynske farvand efter en travl oplevelsesrig dag. Solnedgangen over vandet er en hel speciel oplevelse.

I området omkring gården findes skøn natur med marker, granskov, frugtplantage og et rigt dyre- og fugleliv.

Der forefindes rigtig mange udflugtsmuligheder, hvad enten man er på cykel eller i bil. Der er f.eks. kort afstand til Fjellebroen, hvor man kan gå en tur ved lystbådehavnen. Herefter kan man slå et slag ind forbi "Fjellebroens Gæstgiveri", hvor man finder en gammel købmandsbutik, hvis atmosfære gør, at man føler sig ført 50 år tilbage i tiden.

Svendborg oser af nostalgi...
Svendborg bør man besøge. Man kan f.eks. slentre en tur i Bagergade og se de små gamle huse, eller man kan "power-shoppe", hvis det er det, man har lyst til. Netop i år har Zoologisk Museum åbnet igen efter en større udvidelse.

Tåsinge på den anden side af Svendborg Sund er en ø med flere seværdigheder, f.eks. Valdemar Slot og Landet kirke med Elvira Madigan’s og Sixten Sparre’s grave.

Mod vest ligger Faaborg, der også er et besøg værd. Smukt ligger den gamle købstad mellem Svanninge Bakker på den ene side og havet på den anden. Det gamle købstadsmiljø er stadig intakt, bl.a. med gamle købmandsgårde, brolagte veje og stræder, og ikke mindst havnen, hvorfra man også kan tage en tur til Ærø, Lyø eller Avernakø.

Endelig bør man sætte en dag af til et besøg på Egeskov Slot ved Kværndrup med den store park, veteranmuseet med biler, motorcykler, fly, hestevogne og landbrug, samt ikke mindst Europas bedst bevarede vandborg.